| Štúdium a práca v Kanade | Štúdium v Dánsku | Štúdium a práca na Novom Zélande |
Studium v Australii s WSIA

Študijný pobyt
     
Prečo Austrália
     
Prečo WSIA
     
Ako na to?
     
Výber mesta
     
Víza do Austrálie
     
Životné náklady
     
Práca
     
Ubytovanie
     
Poistenie
     
Ohlasy študentov
     
Akcia: Tablet zadarmo
     
Školy
     
Časté otázky
     
Práca v Austrálii
     
Angličtina doma

Víza do Austrálie

Lety do Austrálie

Užitočné informácie

Články

Fotogalérie

Kontakt
Úvod » Víza do Austrálie » ... Preposlať linku1

Temporary Graduate Visa 485

 

Temporary Graduate Visa Subclass 485

Dočasné pracovné víza pre absolventov od roku 2013 sú rozdelené na 2 typy – Graduate Work Stream a The Post Study Work Stream

Tieto víza umožňujú študentom,  ktorí skončili štúdium určitých kurzov v Austrálii počas platnosti svojich študentských víz , pracovať na plný úväzok .

Graduate Work Stream - platnosť víz je 18 mesiacov
/ pre tých, ktorí vyštudovali odbor a ich povolanie (zameranie) je  na SOL ** /
Základné požiadavky  na získanie týchto pracovných víz

  • Žiadateľ musí nominovať svoje povolanie zo zoznamu Skilled Occupation List v čase žiadosti
  • Žiadateľ musí poziadat aj o tzv. skills assessment – ohodnotenie jeho vzdelania a schopnosti od niektorej z nato urcenych organizacii
  • Žiadateľ musí splniť požiadavku  2 ročného štúdia v Austrálii skončením kurzov Diploma, Advanced Diploma, Bachelor, Masters alebo Doctorate *
  • vek do 50 rokov
  • IELTS 6.0  v každej kategórii

The Post Study Work Stream 
/ pre tých, ktorí študovali v Austrálii akýkoveľvek bakalársky odbor /
Základné požiadavky

  • Žiadateľ musí splniť požiadavku ukončenia minimálne 2 rocneho bakalárskeho, magisterkeho alebo doktorandskeho štúdia ...*
  • Nie je nutné nominovať svoju occupation zo SOL alebo ziadat o skills assessment
  • Žiadateľ môže študovať akýkoľvek odbor, nie je nutné aby to bol odbor z SOL listu
  • Žiadateľ o tieto víza musí spĺňať podmienku, ze o prvé študentské víza / subclass 570,571....576,580/ žiadal po 5.11.2011
  • vek do 50 rokov
  • IELTS 6.0  v každej kategórii

Platnosť víz: 2 roky pri  Bachelor alebo Master  , 3 roky pri Master research a 4 roky pri  Doctorate.

Dôležité!  Každý, kto bol v Austrálii už na študentské víza,o ktoré žiadal skôr ako 5.11.2011 nemôže žiadať o tieto víza ani ak bol dependant na študentských vízach.

*požiadavka štúdia v Austrálii – absolvovať jeden alebo viac kurzov registrovaných na minimum 92 týždňov s CRICOS kódom , ktoré sú blízke tvojmu povolaniu.  Žiadosť musí byť podaná do 6 mesiacov od skončenia kurzu
** Skilled Occupation list – zoznam zamestnaní, ktoré sú v Austrálii žiadané

Všetky informácie migračného charakteru konzultujeme s našimi kolegami z Bravo migration, Sydney. Ak potrebuješ poradiť, stačí nás kontaktovať.

lang_forum_navrat_na_top lang_noticeboard_back_to_list
Chceš zažiť ozajstnú Austráliu?
 

Kontaktuj nás pre bližšie informácie. Radi sa s tebou podelíme o naše skúsenosti a navrhneme ti pobyt podľa TVOJICH PREDSTÁV.


GSM: 0948 349 289
E-Mail: servis@wsint.sk

 
Akcia: tablet zadarmo
 

 

Kontakt - Mapa stránok