| Práca v Kanade | Štúdium v Dánsku | Práca na Novom Zélande |
WSIA

Študijný pobyt
     
Prečo Austrália
     
Prečo WSIA
     
Ako na to?
     
Výber mesta
     
Víza do Austrálie
     
Životné náklady
     
Práca
     
Ubytovanie
     
Poistenie
     
Ohlasy študentov
     
Akcia: Tablet zadarmo
     
Školy
     
Katalóg škôl a kurzov
     
Časté otázky
     
Práca v Austrálii
     
Angličtina doma

Víza do Austrálie

Lety do Austrálie

Užitočné informácie

Články

Fotogalérie

Kontakt
Úvod » Študijný pobyt » ... Preposlať linku1 Vytlačiť stránku

Na ako dlho môžem turistické víza požiadať?

 

Turistické víza do Austrálie sú 3, 6 a 12 mesačné, kde najčastejšími a najmenej problémovými sú najkratšie, 3 mesačné víza. Pre získanie dlhších turistických víz je potrebné uviesť naozaj pádne dôvody.

V praxi to s dĺžkou turistických víz funguje nasledovne:

Ak požiadate o turistické víza na 3 mesiace, spravidla dostanete viacvstupové vízum na dĺžku jedného roka, kde jedna vaša návšteva Austrálie nesmie presiahnuť dĺžku 3 mesiace. V reále teda môžete na trojmesačných vízach navštíviť Austráliu počas roka 4-krát, vždy na 3 mesiace. Podmienkou je prekročenie Austrálskych hraníc pred vypršaním 3 mesačnej lehoty.

Pre koho sú / nie sú turistické víza určené?
Na ako dlho môžem turistické víza požiadať?
Môžem počas trvania víz navštíviť Austráliu viackrát?
Aké podmienky musím pre udelenie turistických víz spĺňať?
Finančné krytie pobytu.
Koľko stojí vybavenie turistických víz?
Ako celé vybavovanie prebieha?
Doplňujúce dokumenty, ktoré si imigračný úrad zvykne vyžiadať.
Ako dlho to všetko trvá?

lang_forum_navrat_na_top lang_noticeboard_back_to_list
Kontakt - Mapa stránok