Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Australian Business School



O škole


Adresa školy: Level 2, 293 Queen Street, Brisbane QLD 4000 - zobraziť na mape
Web školy: https://abs.qld.edu.au/

ABS je jedným zo zavedených medzinárodných škôl v Queenslande, ktoré ponúkajú odborné kvalifikácia medzinárodných i domácich študentov.

Naša škola, založená v roku 2010, sa špecializuje na obchod, správu, angličtinu, staršiu starostlivosť, komunitné služby, IT a digitálne médiá.

Starostlivosť o študentov a ich vzdelávanie je našou prioritou číslo jedna. Pripravujeme vás na integráciu do pracovnej sily alebo na integráciu do najlepších austrálskych univerzít. Keď ukončíte program na austrálskej obchodnej škole, odídete s hodnotnými súbormi zručností v oblasti obchodu, manažmentu alebo digitálnych médií a získate uznanie a prenos kvalifikácií v celej Austrálii. Všetky naše hodnotenia sú založené na priemyselných požiadavkách.

Kurzy vedú profesionálni a skúsení učitelia s vysokou úrovňou skúseností v odbore. To znamená, že vás naučia, čo je relevantné a použiteľné pre vašu budúcu kariéru.

Naším poslaním je byť uznávaný ako popredné vzdelávacie zariadenie v Austrálii a zároveň pomáhať našim študentom pri ich úspešnej integrácii do austrálskej spoločnosti v našom súdržnom multikultúrnom prostredí.








Viac informácií

Nezáväzne nás kontaktujte pre bližšie informácie.

Kontaktný formulár
* povinné údaje