Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Langports English Language College



O škole


Adresa školy: 33 Herschel St, Brisbane QLD 4000 AustraliaGPO Box 3213, Brisbane QLD 4001 Australia - zobraziť na mape
Web školy: www.langports.com

Langports ponúka širokú škálu inovatívnych a jedinečných kurzov od začiatočníckych až po pokročilé levely. Študenti si môžu vybrať kurzy ako UFO English s individuálnym rozvrhom navrhnutý podľa silných a slabých stránok každého študenta. Študenti so špeficickými požiadavkami si môžu spraviť anglické testy ako Cambridge, TOEIC, IELTS, Business English alebo EAP. 

Výberom štúdia na Langports, študenti poskytujú cenný príspevok na podporu The Langports Foundation a pomáhajú tak robiť svet lepším. The Langports Foundation založil v roku 2007 John France, aby pomáhala deťom zo znevýhodnených rodín študovať. Verí, že úspech Langports by mal vyť využitý na väčší benefit spoločnosti. Oba kampusy v Brisbane a Gold Coast sú členovia tejto nadácie a Langports Sydney prispieva 100% z jeho profitu do The Langports Foundation. 

Kampus Langport's Brisbane je v trojposchodovej samostatnej, modernej budove, čo robí školu jednou z najväčších súkromných kampusov v meste. Nachádza sa v srdci Brisbane, len 10 minút od populárnej nákupnej štvrte, obklopenej obchodmi, kaviarňami a fast foodmi. Je taktiež v blízkosti parkov a botanických záhrad. South Bank, známa zábavná štvrť v Brisbane, je len 20 minút chôdze od kampusu. 

 








Viac informácií

Nezáväzne nás kontaktujte pre bližšie informácie.

Kontaktný formulár
* povinné údaje