Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Australian Pacific College - Bondi



O škole


Adresa školy: 100 Ebley St, Bondi Junction 2022, NSW - zobraziť na mape
Web školy: www.apc.edu.au

Australian Pacific College bola založená v provincii New South Wales v roku 1994. Každoročne škola privíta vo svojich laviciach viac ako 5000 zahraničných študentov z viac jako 70 krajín sveta.

APC má 5 campusov v SYDNEY (3 priamo v centre, 1 na Bondi Junction a 1 blízko pláže Manly). V roku 2011 APC začala ponúkať svoje štúdium i v slnečnom Brisbane, kde má svoj campus priamo v srdci mesta, na Queen Street Mall. Otvorené sú campusy aj v meste Melbourne, preto je možné ľahko vymeniť campus a vidieť tak z Austrálie čo najviac. Škola ponúka štúdium jazykových a odborných kurzov za prijateľné ceny s flexibilným rozvrhom.

 

Prečo APC?

  • výhodná cenová ponuka štúdia angličtiny a odborných kurzov (Business, Marketing, Management, Accounting, IT, Tourism, Hospitality)
  • možnosť rannej a večernej výuky
  • voľba campusu , ktorý ti vyhovuje (IT výuka je dostupná výlučne v centre – City campus, ostatné kurzy je možné študovať ako v centre tak i v blízkosti pláží)
  • výborná lokalita campusov  (zároveň možnosť prestupu na kurz do iného mesta)
  • študenti s ukončeným Diploma/Advanced Diploma môžu pokračovať v štúdiu na niektorej z vybraných univerzít, s ktorými má APC zmluvu








Viac informácií

Nezáväzne nás kontaktujte pre bližšie informácie.

Kontaktný formulár
* povinné údaje