Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Greenwich Management College



O škole


Adresa školy: Level 2, 396 Pitt Street (Entry via Goulburn Street), Sydney NSW 2000, Australia - zobraziť na mape
Web školy: www.greenwichcollege.com.au

Greenwich Management College je novootvorená kvalitná škola, ktorá používa inovatívne vyučovacie metódy a poskytuje najvyššiu úroveň študentských služieb. Greenwich Management College sa zameriava na uspokojovanie potrieb medzinárodných študentov, ako sú flexibilné časové rozvrhy, interaktívne prednášky zamerané špeciálne na študentov pochádzajúcich z nie anglicky hovoriacej krajiny.
 
Greenwich Management College je súčasťou Greenwich English College. Založená v roku 2005, Greenwich English College si vybudovala vynikajúcu reputáciu v oblasti vzdelávania a výsledkov študentov. Každý rok tu študuje viac ako 3000 študentov z viac ako 35 rôznych krajín.

Moderný kampus školy sa nachádza v srdci Sydney. Doprava, nákupy, kaviarne, zábavné hotspoty a hlavné atrakcie sú vzdialené iba 5 minút chôdze a niektoré z najznámejších svetových pláží sú vzdialené len pár minút jazdy autobusom.

Ponúkajú kurzy z oblasti  Business, Leadership and Management, Project Management, Marketing and Communication and Event Management.  

 

 








Viac informácií

Nezáväzne nás kontaktujte pre bližšie informácie.

Kontaktný formulár
* povinné údaje