Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Kaplan Business School



O škole


Adresa školy: Level 8, 540 George St, Sydney, NSW, 2000 - zobraziť na mape
Web školy: https://www.kbs.edu.au/campuses/sydney-campus/

Kaplan Business School je celosvetovo uznávaný poskytovateľ vysokoškolských titulov v Austrálii a ponúka vysokoškolské a postgraduálne kurzy v oblasti obchodu, účtovníctva, financií, marketingu, manažmentu, cestovného ruchu, podnikania, zdravotníckych služieb, digitálneho riadenia, projektového riadenia a vedenia.

Štúdium je celoživotná investícia. Kaplan Business School (KBS) spája študentov viac ako 80 rôznych národností a podporuje väčšie kultúrne povedomie, sociálne väzby a rozmanitosť v triede. Malé triedy umožňujú odborným lektorom poskytnúť individuálnu podporu a uľahčiť spojenie s rovesníkmi. Témy sa zameriavajú na praktické zručnosti, ktoré zamestnávatelia hľadajú v absolventoch podnikania.

Časopis Forbes vymenoval Kaplana medzi 100 najúspešnejšími „americkými najlepšími zamestnávateľmi v roku 2015“.

Kaplan pôsobí vo viac ako 30 krajinách a udržiava vzťahy a partnerstvá s viac ako 1 000 školskými obvodmi, vysokými školami a univerzitami a viac ako 2 600 korporáciami.

Hotel KBS Sydney sa nachádza v centre mesta nad stanicou radnice, oproti budove kráľovnej Viktórie a len pár minút od čínskej štvrte, nákupného centra Pitt Street Mall, parku Hyde Park a prístavu Darling Harbour.

Prečo KBS:

  • profesné uznanie
  • careers centrum
  • malé triedy, internshipy
  • viacero campusov ( Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide) – možnosť premiestnenia medzi mestami
  • skvelý pomer kvality a ceny








Viac informácií

Nezáväzne nás kontaktujte pre bližšie informácie.

Kontaktný formulár
* povinné údaje