Your browser does not support JavaScript!
ďalšie krajiny
bezplatná KONZULTÁCIA

Tafe NSW



O škole


Adresa školy: (827–839 George Street), Broadway NSW 2007 Austral... - zobraziť na mape
Web školy: www.tafensw.edu.au

TAFE NSW je vládny inštitút, ktorý patrí do celoaustrálskej siete Tafe inštitútov, ktoré nájdeš kdekoľvek, pretože je to inštitút, kde sa vzdelávajú domáci študenti.

Úroveň štúdia na TAFE je neporovnateľne vyššia ako úroveň štúdia na sukromých college, o čom svedčí aj to, že na TAFE študuje približne 1,3 milióna Austrálčanov. Z toho 10% študuje „denne a z celkového počtu asi štvrtina pochádza zo slabších sociálnych pomerov. Z toho vyplýva, že študent je naozaj v kontakte s domácimi a samozrejme aj medzinárodnými študentmi. Toto je aj jeden z rozdielov oproti súkromnej škole college, že študent študuje s Austrálskymi obyvateľmi, čo sa mu takmer nestane pri súkromnej college.

Oproti college je úroveň týchto škôl podstatne vyššia a výber kurzov je širší. Vzdelanie na TAFE sa síce končí tiež certifikátmi (I, II, III, IV), diplomom alebo advanced diplomom (rozšíreným diplomom) ako pri college, len úroveň získaných vedomostí je podstatne vyššia.

TAFE  NSW inštitúty majú dohodu alebo sú prepojené priamo s univerzitami, čo poskytuje výhodu pre študenta, pretože mu môžu uznať diplom z TAFE namiesto prvého ročníka na univerzite. Túto možnosť ponúkajú aj niektoré súkromné college, ale žiaľ sa veľa krát stáva, že univerzity poznajú úroveň týchto inštitúcií, a preto nie sú ochotné uznať všetky predmety tak, ako to sľubujú college, takže študent si musí priplatiť „chýbajúce predmety a tie potom znovu vyštudovať na univerzite.

Podmienky prijatia:

  • Min. stredoškolské vzdelanie
  • IELTS skóre zväčša 5.5 alebo príslušný doklad od školy (TAFE má dohody aj so súkromnými jazykovými školami, kde na prijatie stačí absolvovať príslušný dohodnutý kurz EAP alebo iný kurz)
  • Portfólio – požadované väčšinou v kurzoch umenia

 

Ponuka kurzov na TAFE

 

  • Kurzy angličtiny – len v určitých TAFE inštitútoch ako napr. campus Liverpool, Ultimo...
  • Odborné kurzy od Certificate, Diploma, Associate Degree, Bachelor degree v rôznych odboroch. TAFE NSW má 10 campusov v rôznych oblastiach napr. Western Sydney, Hunter Valley, North Coast, Illawarra, Riverina, South Western Sydney....http://www.decinternational.nsw.edu.au/study/tafe/locations

 

Nástupné termíny: júl, február

Cena odborných kurzov je od 5000 AUD/ 6 mesiacov
Cena angličtiny od 280 AUD/ týždeň

stránka TAFE NSW http://www.decinternational.nsw.edu.au/home








Viac informácií

Nezáväzne nás kontaktujte pre bližšie informácie.

Kontaktný formulár
* povinné údaje